Opnør Svømmeklub
Hjelmallé 3
6200 Aabenraa
 

Svømmeskolen


Halreglement for Svømmeskolen Opnør
Svømmeskolens undervisning lørdag formiddag foregår i begge bassiner. De små børn (haletudser og frøer) undervises i det lave varme bassin, mens de mere øvede og ældre børn undervises i det store bassin.

Forældrene venter under undervisningen ude i foyeren bag glasdøren. De første par gange ens barn er i vandet, kan man efter aftale med en fra bestyrelsen godt være i svømmehallen - kig efter voksen med T-shirt hvor der står "Voksenansvarlig". 

Specielt for forældre til frøer
Forældre til børn i det varme bassin kan, hvis de ønsker det, vente inde i hallen på bænken langs vinduerne  bag trappen til rutsjebanen. Er der ventende søskende på andre hold, må de opholde sig i den lave del af det varme bassin, hvor der er en træner i vandet. Det er ikke tilladt at opholde sig i det varme bassin, når ens undervisning er overstået, med mindre man venter på en søskend, og man de må ikke komme ind i den dybde del af det varme bassin, når der er undervisning.  

Hygiejne
Vi henstiller til forældrene at vejlede børnene i god afvaskning under bruseren, før børnene tager badetøj på. Hallens vand kontrolleres løbende, og klorindholdet reguleres efter, hvor mange bakterier der måles. God hygiejne mindsker derved behovet for klor i vandet. I øvrigt henvises til svømmehallens reglement, herunder regler om badebleer.

Mødetider
Svømmerne bedes møde, kort før deres hold starter. ”Voksenansvarlige” (frivillige forældre) og en fra bestyrelsen vil være til stede i hallen for efter behov at hjælpe med svømmebælter. Derved sikres et hurtigt og gnidningsfrit skift mellem holdene. Svømmerne forlader hallen umiddelbart efter afsluttet undervisning. Det er IKKE tilladt at lege i det varme bassin i svømmeskolens åbningstid.

Når trænerne holder pause er det ikke tilladt at opholde sig i vandet. Det gælder såvel svømmere som pårørende.


Vi håber, at alle vil rette sig efter vore regler og ønsker alle en rigtig god fornøjelse med svømningen.

Hilsen Svømmeklubben Opnør, bestyrelsen

Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Opnør Svømmeklub | Hjelmallé 3 | 6200 Aabenraa | Mail: opnoer.bestyrelsen@gmail.com